חימר ירוק

חימר ירוק מושלם כבסיס לקוסמטיקה, אם כי ניתן להשתמש בו גם לבד, למשל כמסכה.
חימר מפורסם בהשפעה האנטיבקטריאלית והטיהור שלו.
מסיבה זו, מומלץ לשימוש על ידי אנשים עם עור בעייתי ונוטה לאקנה.

משלוח לכל העולם.

הזמנות סיטונאיות
צרו איתנו קשר כדי לבצע הזמנה או ללמוד עוד על מוצר זה:
מספר טלפון: 97 10 112 22 48+

תמונות המוצרים הן להמחשה בלבד. המראה האמיתי של המוצרים עשוי להיות שונה מאותו המוצג בתמונות.
SKU: 290 Category: