Olej sojowy

Olej sojowy o jakości spożywczej i kosmetycznej (może być stosowany w kuchni). Olej ten jest bardzo ważnym składnikiem kosmetyków – głównie tych przeznaczonych do pielęgnacji skóry dojrzałej, bardzo suchej i szorstkiej. Ma bogaty skład, który nadaje skórze wyjątkową elastyczność i może opóźniać procesy jej starzenia.

Envío mundial.

ZAMÓWIENIA HURTOWE
Skontaktuj się z nami, aby złożyć zamówienie lub poznać szczegółowe informacje o tym produkcie:

Las imágenes de los productos son solo ilustrativas. La apariencia real de los productos puede diferir de la presentada en las imágenes.
SKU: 283 Kategoria: