Olej z amarantusa

Olejek z amarantusa wytwarzany jest w procesie tłoczenia na zimno jego małych brązowych nasion. Nasz olej ma jakość spożywczą i kosmetyczną.

Olej z pestek amarantusa ma delikatny, pyszny smak oraz zielonożółty kolor.

Envío mundial.

ZAMÓWIENIA HURTOWE
Skontaktuj się z nami, aby złożyć zamówienie lub poznać szczegółowe informacje o tym produkcie:

Las imágenes de los productos son solo ilustrativas. La apariencia real de los productos puede diferir de la presentada en las imágenes.