שמן סאפוט מאמי

שמן ספוטה מאמי בכבישה קרה מתקבל מפרי Poutaria sapota ממרכז אמריקה. מרכיב אקזוטי זה נמצא בשימוש נרחב הן בתעשיית המזון והן בתעשיית הקוסמטיקה.

מפיץ סיטונאי

משלוחים לכל העולם.

המוצר אינו זמין
כרגע אנחנו מחכים למשלוח של חומר גלם זה. שלח הודעה לכתובת: kontakt@naturalpoland.com כדי לקבל הודעה כאשר מוצר זה זמין.

תמונות המוצרים הן להמחשה בלבד. המראה האמיתי של המוצרים עשוי להיות שונה מאותו המוצג בתמונות.