Olej z awokado

Olej z awokado cieszy się rosnącą popularnością. Jest wykorzystywany jako olej jadalny przeznaczony do spożywania na surowo oraz do smażenia. Jest też bardzo ważnym składnikiem kosmetyków, w tym także tych przeznaczonych dla najmłodszych oraz dla skóry wyjątkowo wymagającej.

Dostawa na cały świat.

ZAMÓWIENIA HURTOWE
Skontaktuj się z nami, aby złożyć zamówienie lub poznać szczegółowe informacje o tym produkcie:

Las imágenes de los productos son solo ilustrativas. La apariencia real de los productos puede diferir de la presentada en las imágenes.
SKU: 66 Kategoria: